Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Teren De Vanzare Sibiu

Teren De Vanzare Sibiu

Suprafață teren 1500 mp deschidere 26 m lungime 60 m preț 24000 euro telefon ferit de agenție imibiliara. Aveți un teren de vanzare în sibiu?

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

565 terenuri in sibiu from 54.000 €. Teren de constructii ultracentral ,in suprafata de 3.133m ,cu front de 45m la strada intens circulata,situat in. Anunturi imobiliare de vanzari terenuri in sibiu.

Casa Tip Duplex 230 Mp Teren Liber De Vanzare In Cisnadie Sibiu Ofera Ro
vizitati articolul complet aici : https://www.ofera.ro/anunt/casa-tip-duplex-230-mp-teren-liber-de-vanzare-in-cisnadie-sibiu-ID61078
Teren central de vanzare in municipiul sibiu. Teren intravilan pentru constuctii de vanzare in sibiu, zona gusterita. Conform ultimelor reglementari ale zonei.

Oferim spre vanzare teren intravilan, in localitatea ocna sibiului, in suprafata de 374 mp, cu deschidere de 20 ml si acces din strada asfaltata.

149 de terenuri constructii de vanzare in sibiu, judetul sibiu, pe imobiliare.ro. Toate categoriile garsoniere la casa (1) garsoniere (2) apartamente cu 2 camere (24) apartamente cu 3 camere (21) apartamente cu 4 camere (7) apartamente cu 5 camere (2) case (27). Toate tipurile vanzare (123) inchiriere (162).

Oferta colaborator antecontract nou pe piata oferta saptamanii tur virtual. Teren central de vanzare in municipiul sibiu. Oferim spre vanzare teren intravilan, in localitatea ocna sibiului, in suprafata de 374 mp, cu deschidere de 20 ml si acces din strada asfaltata.

Vand Teren Intravilan 1404 0 Mp Front Stradal 15 Cartisoara Sibiu Publi24
vizitati articolul complet aici : https://www.publi24.ro/anunturi/imobiliare/de-vanzare/terenuri/teren-intravilan/anunt/teren-curte-de-vanzare-in-cartisoara/901d4411152g7405e3e3e4i93df7h492.html
Teren central de vanzare in municipiul sibiu. Terenul de vanzare in cristian , are o suprafata de 742mp si o deschidere la strada de 24mp. Oferta colaborator antecontract nou pe piata oferta saptamanii tur virtual.

Terenul are front larg la 2 strazi de ~35ml si respectiv oferta de vanzare!

Vanzare terenuri judetul sibiu ({{ nbhits }}) rezultate. Terenuri de vanzare in localitatea sibiu. 100% sigur prin garantia de livrare.

Teren 2000 mp de vanzare in sibiu zona gusterita. Acasa » imobiliare » terenuri » de vanzare teren intravilan in localitatea ocna sibiului. Imobiliare » case de vanzare.

Anunturi Imobiliare Terenuri Sibiu Detoatepentrutoti Ro
vizitati articolul complet aici : https://www.detoatepentrutoti.ro/anunturi/Sibiu/Imobiliare/Terenuri/
Terenul de vanzare in cristian , are o suprafata de 742mp si o deschidere la strada de 24mp. Teren intravilan cu o suprafata de 800 mp, de vanzare in sibiu zona gusterita, cu o deschidere de 40 metri liniari, avand in imediata apropiere toate utilitatile. Oferim spre vanzare teren intravilan, in localitatea ocna sibiului, in suprafata de 374 mp, cu deschidere de 20 ml si acces din strada asfaltata.

Oferta colaborator antecontract nou pe piata oferta saptamanii tur virtual.

Cea mai avantajoasă ofertă începe de la 15.000 eur. Pe okazii.ro cumperi online terenuri de vanzare cu reducere si livrare gratuita din stoc. De 2 hectare, cu dimensiuni de 55 ml/380 ml.

Posting Komentar untuk "Teren De Vanzare Sibiu"