Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

E-Tarif Pod Fetesti Sms

E-Tarif Pod Fetesti Sms

Acest tarif poate fi plătit şi prin sms la numărul 7577, pentru a fi evitată aglomeraţia din aceste zile. Cnadnr a pregătit două sisteme alternative de plată a taxei de pod de la feteşti, care vor fi active începând cu data de 1 mai 2015.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Serviciul nu este disponibil pentru cartele preplatite. De multe ori, ambuteiajele se formează la podul feteşti pentrucă şoferii încă mai plătesc taxa la pasul 2. Tariful de trecere (peajul) trebuie achitat ori de câte ori tranzitaţi podurile de la feteşti şi cernavodă, le reaminteşte şoferilor compania naţională de administrare a infrastructurii rutiere(cnair).

Cate Masini Au Traversat Podul De La Fetesti Cernavoda In Mini Vacanta De 1 Mai Peste 60 Dintre Soferi Au Ales Sa Plateasca Taxa In Format Electronic Hotnews Mobile
vizitati articolul complet aici : https://www.hotnews.ro/stiri-esential-20074174-cate-masini-traversat-podul-fetesti-cernavoda-mini-vacanta-1-mai-peste-60-dintre-soferi-ales-plateasca-taxa-format-electronic.htm
Untrr este distribuitor autorizat de c.n.a.i.r. Tariful de trecere pentru utilizarea podurilor între fetești și cernavodă poate fi plătit prin intermediul sms de utilizatorii de telefonie mobilă care au abonament sau cartelă preplătită în rețelele orange romania, vodafone romania, telekom mobile sau rcs&rds. Plata prim sms se poate efectua numai pentru o singură trecere și se taxează în conformitate cu termenii și condițiile.

,,a fost emis peajul pt 1 trecere pod fetesti seria 11105594xxx categoria 1 pt după primul mesaj, am primit răspunsul:

Plata prin sms a taxei de pod de la fetesti pe autostrada a1 este o realitate de saptamana aceasta, guvernul romaniei incercand sa fluidizeze traficul pe autostrada soarelui prin oferirea posibilitatii de a. Untrr este distribuitor autorizat de c.n.a.i.r. Șoferii pot achita acest tarif în afara agenției de încasare fetești, în avans sau până la ora 24 a zilei urmatoare trecerii.

Am trecut pe pod și am trimis sms pe 6 septembrie. Plătește direct de pe numărul tău orange, oricând înaintea trecerii peste pod sau cel târziu până la ora 24:00 a zilei următoare traversării podului de la fetești. Deși plata prin sms la trecerea podului de la fetești nu este o opțiune nouă pe care o au șoferii care folosesc a2 , încă se mai formează coloane de mașini în perioadele aglomerate cu cei care vor să achite taxa de pod de la fetești cash , direct la ghișeu.

Extaz Plan Sens Nou Plata Pod Fetesti Sms Orange Annarborvacantland Com
vizitati articolul complet aici : http://www.annarborvacantland.com/plata-pod-fetesti-sms-orange
Tariful de trecere pentru utilizarea podurilor între feteşti şi cernavodă (peaj) poate fi achitat la distribuitorii autorizaţi sau prin sms (la numărul peste 60 la sută dintre maşinile care au traversat podul de la feteşti, pe a2, în timpul minivacanţei de 1 mai, au plătit taxa electronic, prin sms sau în. Plata prin sms pod fetești. Deși plata prin sms la trecerea podului de la fetești nu este o opțiune nouă pe care o au șoferii care folosesc a2 , încă se mai formează coloane de mașini în perioadele aglomerate cu cei care vor să achite taxa de pod de la fetești cash , direct la ghișeu.

Tariful de trecere pentru utilizarea podurilor între fetești și cernavodă poate fi plătit prin intermediul sms de utilizatorii de telefonie mobilă care au abonament sau cartelă preplătită în rețelele orange romania, vodafone romania, telekom mobile sau rcs&rds.

La emitere, vei primi seria si datele rovinietelor electronice emise prin sms la numarul de telefon mobil al contului tau. Taxa de pod fetești se referă la tariful pe care deținătorii de vehicule, atât persoane fizice cât și juridice, trebuie să îl achite conform legislației în vigoare, pentru distanța parcursă pe un pod făcând parte din drumurile publice ale româniei. Cnadnr a pregătit două sisteme alternative de plată a taxei de pod de la feteşti, care vor fi active începând cu data de 1 mai 2015.

Pot plăti taxa de pod în roaming/străinătate prin sms? Plata prim sms se poate efectua numai pentru o singură trecere și se taxează în conformitate cu termenii și condițiile. Plata prin sms a taxei de pod de la fetesti pe autostrada a1 este o realitate de saptamana aceasta, guvernul romaniei incercand sa fluidizeze traficul pe autostrada soarelui prin oferirea posibilitatii de a.

La Ce Număr Trebuie Să Trimiți Sms Ca Să Plătești Taxa De Pod De La Fetești Pe Telefon Impact
vizitati articolul complet aici : https://playtech.ro/stiri/la-ce-numar-trebuie-sa-trimiti-sms-ca-sa-platesti-taxa-de-pod-de-la-fetesti-pe-telefon-21571
Plata prin sms a taxei de pod de la fetesti pe autostrada a1 este o realitate de saptamana aceasta, guvernul romaniei incercand sa fluidizeze traficul pe autostrada soarelui prin oferirea posibilitatii de a. Tariful de trecere (peajul) trebuie achitat ori de câte ori tranzitaţi podurile de la feteşti şi cernavodă, le reaminteşte şoferilor compania naţională de administrare a infrastructurii rutiere(cnair). Plata prin sms pod fetești.

Nu mai stai la rand la pentru plata trecerii pe pod.

Trebuie sa platesti taxa de pod fetesti cernavoda? Pot plăti taxa de pod în roaming/străinătate prin sms? Plateste direct prin sms taxa de pod de la fetesti, rovinieta, abonamentul ratb sau chiar plăteşte trecerea podurilor de la fetești direct cu telefonul tău mobil!

Posting Komentar untuk "E-Tarif Pod Fetesti Sms"