Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Sotia Lui Mihai Constantinescu

Sotia Lui Mihai Constantinescu. Soția lui mihai constantinescu, simona secrier, a oferit noi informații cu privire la starea de sănătate a artistului, aflat în comă la spitalul floreasca. Presa a scris chiar săptămâna trecută despre faptul că medicii îi recomandă aproape zilnic soției lui mihai constantinescu să accepte deconectarea artistului de la aparatele care îl țin în viață. Soția lui mihai constantinescu nu a uitat să mulțumească tuturor celor care, de 70 de zile, se roagă pentru soțul său. Mihai constantinescu este în situaţie dramatică. Cand am intrat in casa, ea era pe patul meu, abia iesita din dus, cu halatul.

Cand am intrat in casa, ea era pe patul meu, abia iesita din dus, cu halatul. Simona secrier, soția lui mihai. Mihai constantinescu este în situaţie dramatică. Simona secrier a declarat joi, pentru mediafax, ca artistul este in continuare intubat la spitalul clinic de urgenta floreasca, fiind stabilizat, tensiunea si pulsul fiind stabile. Mihai constantinescu a murit, marți seară, după cinci luni de luptă pentru viață, dusă sub supravegherea medicilor de la floreasca, spitalul unde fusese internat după ce suferise un stop cardiac.

Soţia Lui Mihai Constantinescu A Făcut Anunţul Acum Toţi Suntem Concentraţi Pe Rugăciune
Soţia Lui Mihai Constantinescu A Făcut Anunţul Acum Toţi Suntem Concentraţi Pe Rugăciune Source from : https://www.romaniatv.net/sotia-lui-mihai-constantinescu_475602.html
Mihai constantinescu va fi depus la ora 13:00 la biserica sfânta parascheva de pe titulescu. În urmă cu mai puţin de o săptămână, în presă a apărut zvonuri că mihai constantinescu ar fi murit, însă atât la câteva zile după apariţia falselor informaţii, jurnaliştii de la antena 1 au luat legătura cu simona secrier, soţia lui mihai constantinescu, aceasta. Soția interpretului de muzică ușoară mihai constantinescu, simona secrier, a declarat, joi, pentru mediafax, că artistul este în continuare intubat la spitalul clinic de urgență floreasca, este stabilizat, tensiunea și pulsul fiind stabile.„mihai este în continuare intubat, este în viață, este stabilizat. Simona secrier, soția regretatului mihai constantinescu, a postat un mesaj sfâșietor pe pagina de facebook a artistului după decesul acestuia. Mihai constantinescu a murit, marți seară, după cinci luni de luptă pentru viață, dusă sub supravegherea medicilor de la floreasca, spitalul unde fusese internat după ce suferise un stop cardiac.

Sunt versurile alese pentru a fi postat de soția artistului.

Soția lui, simona secrier, a dat amănunte despre starea de sănătate a artistului și a oferit detalii îmbucurătoare: Mihai constantinescu a murit marți seară, la ora 19.00. El a fost resuscitat timp de 10 minute medicii sunt rezervați în privința șanselor lui de supraviețuire. Nu a vrut loc de veci pe aleea artiștilor de la cimitirul bellu, marilena adam, nașa de cununie. , a mai spus nașa de cununie a lui. Soția lui mihai constantinescu nu a uitat să mulțumească tuturor celor care, de 70 de zile, se roagă pentru soțul său.

Mihai constantinescu va fi depus la ora 13:00 la biserica sfânta parascheva de pe titulescu. Soția lui mihai constantinescu a îndemnat românii să doneze sânge, nu neaparat pentru artist, deoarece sunt mulți bolnavi care au nevoie de transfuzii. Nu a vrut loc de veci pe aleea artiștilor de la cimitirul bellu, marilena adam, nașa de cununie. , a mai spus nașa de cununie a lui. Simona secrier a declarat joi, pentru mediafax, ca artistul este in continuare intubat la spitalul clinic de urgenta floreasca, fiind stabilizat, tensiunea si pulsul fiind stabile. Soția interpretului de muzică ușoară mihai constantinescu, simona secrier, a declarat, joi, pentru mediafax, că artistul este în continuare intubat la spitalul clinic de urgență floreasca, este stabilizat, tensiunea și pulsul fiind stabile.„mihai este în continuare intubat, este în viață, este stabilizat.

Video Soția Lui Mihai Constantinescu Face Mărturisiri La Maruta Protv
Video Soția Lui Mihai Constantinescu Face Mărturisiri La Maruta Protv Source from : https://lamaruta.protv.ro/stiri/video-sotia-lui-mihai-constantinescu-face-marturisiri.html
Sotia lui mihai constantinescu vine cu vesti noi. Soția lui mihai constantinescu, simona secrier, a oferit noi informații cu privire la starea de sănătate a artistului, aflat în comă la spitalul floreasca. Simona secrier și mihai constantinescu. Soția lui mihai constantinescu a îndemnat românii să doneze sânge, nu neaparat pentru artist, deoarece sunt mulți bolnavi care au nevoie de transfuzii. Simona secrier, soția lui mihai.

Au fost și mulți colegi de breaslă și le mulțumesc.

Soția lui, simona secrier, a dat amănunte despre starea de sănătate a artistului și a oferit detalii îmbucurătoare: „mihai este în continuare intubat, este în viaţă, este stabilizat, tensiunea şi pulsul. Mihai constantinescu va fi depus la ora 13:00 la biserica sfânta parascheva de pe titulescu. Prietenii şi apropiaţii au transmis sute de mesaje de condoleanţe, profund îndureraţi. Simona secrier și mihai constantinescu.

Simona secrier, soția lui mihai. Soția interpretului de muzică ușoară mihai constantinescu, simona secrier, a declarat, joi, pentru mediafax, că artistul este în continuare intubat la spitalul clinic de urgență floreasca, este stabilizat, tensiunea și pulsul fiind stabile.„mihai este în continuare intubat, este în viață, este stabilizat. Anastasia lazariuc si mihai constantinescu maria. Simona secrier a declarat joi, pentru mediafax, ca artistul este in continuare intubat la spitalul clinic de urgenta floreasca, fiind stabilizat, tensiunea si pulsul fiind stabile. Va fi înmormântat joi, la ora 14:00, la cimitirul ghencea militari din capitală.

Simona Vaduva Lui Mihai Cosntantinescu In Depresie Dupa Moartea Lui Wowbiz
Simona Vaduva Lui Mihai Cosntantinescu In Depresie Dupa Moartea Lui Wowbiz Source from : https://www.wowbiz.ro/am-aflat-ce-face-toata-ziua-simona-vaduva-lui-mihai-constantinescu-nu-isi-revine-20049914
Sotia lui mihai constantinescu vine cu vesti noi. Simona secrier și mihai constantinescu. Mihai constantinescu este în situaţie dramatică. Artistul fusese internat la spitalul clinic de. Mihai constantinescu este în continuare în stare critică, internat de luni seară la spitalul floreasca din bucurești.

Anastasia lazariuc si mihai constantinescu maria.

Deși între ei era o diferență de vârstă de 24 de ani, au trecut peste tot și toate, inclusiv simona secrier a păstrat o relație apropiată cu mihaela constantinescu, prima soție a lui mihai. Mihai constantinescu este în situaţie dramatică. Cântărețul se află încă intubat, dar în stare stabilă. Mihai constantinescu a murit marți seară, la ora 19.00. Au fost și mulți colegi de breaslă și le mulțumesc.

Posting Komentar untuk "Sotia Lui Mihai Constantinescu"