Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

La Multi Ani Domnule Director

La Multi Ani Domnule Director. Astăzi, 16 aprilie, directorul direcției județene de transport, administrarea drumurilor județene și control trafic, ing. Vestea cu adevărat bună este că noi rămânem cea mai competitivă echipă. Discutiile politice au loc pe alte topice, aici nu sunt partide. La multi ani, domnule e. Astăzi, directorul muzeului judeţean teohari antonescu, domnul ionel muscalu, împlineşte o frumoasă vârstă.

Cu profund respect în numele tuturor bibliotecarilor universitari, elena harconiţa, directoarea bibliotecii ştiinţifice a. Din 2010 este membru în comitetul director internațional al habitat for humanity, una dintre cele mai mari organizații umanitare din lume, fondată. Cu ocazia frumosului jubileu pe care il sarbatoreste astazi, 8 octombrie, fostii si actualii colegi, prietenii ii doresc multa sanatate, realizarea tuturor viselor si sa nu uite ca in jurnalistica se intampla la fel ca in vinificatie: Domnule director, vestea proastă e că timpul trece. Ani mulți de pușcărie, dar fără executare.

La Mulţi Ani Domnului Marius Olteanu Reflectorul De Sud
La Mulţi Ani Domnului Marius Olteanu Reflectorul De Sud Source from : https://reflectoruldesud.ro/2018/04/16/la-multi-ani-domnul-marius-olteanu/
Azi, 1 octombrie, e ziua de naștere a domnului aurelian silvestru, directorul liceului „prometeu din chișinău. Peste ani, la 1866, venea pe lume poetul, criticul literar, scriitorul publicistul și traducătorul, membru titular al academiei române, semănătoristul, george coșbuc. Îți doresc multă sănătate, mulți ani fericiți înainte și fie ca dumnezeu să te binecuvânteze. La fel, o dată pe an rămâne o sărbătoare specială, când, la fel ca în copilărie, vrei mici minuni pe care ţi le împlinesc părinţii! ,,la această în anul 1970 din habic, sat ,,uitat între dealuri, mihail borda ajunge la șosea unde a activat la catedră ca profesor și director timp de 29 de ani.

Diverse vali joi, 15 ianuarie 2009, 02:32 195 31.

Marian dumitru, directorul casei de pensii giurgiu, îşi aniversează astăzi ziua de naştere. Cu ocazia celor 50+ de trandafiri vă urăm ca planurile propuse să se materializeze și să fie ca bunul dumnezeu (citat: Printre firele de tort cuvenite bucureștiului și profesorului coșbuc, trebuie strecurată și cea cuvenită dlui v v ponta. Cu acest prilej, redacţia www.giurgiupesurse.ro îi urează multă sănătate, bucurii, realizări personale și profesionale, fericire și noroc. Stimate domnule director iurie eremia!

Printre firele de tort cuvenite bucureștiului și profesorului coșbuc, trebuie strecurată și cea cuvenită dlui v v ponta. Din 1982 până în 1989 a fost vicepreşedintele uniunii societăţilor de ştiinţe medicale din românia iar după revoluţie a condus spitalul judeţean deva din funcţia de director adjunct şi apoi director, timp de 3 ani. Sper sa te ghiceasca cat mai multa lume:) buna ideea. Din 2010 este membru în comitetul director internațional al habitat for humanity, una dintre cele mai mari organizații umanitare din lume, fondată. Și chiar dacă un bărbat ca dvs.

La Mulți Ani Domnul Tudor Varatic
La Mulți Ani Domnul Tudor Varatic Source from : https://ciocana.md/ro/article/la-multi-ani-domnul-tudor-varatic/
It&c 7 octombrie 2009, ora 20:31. Peste ani, la 1866, venea pe lume poetul, criticul literar, scriitorul publicistul și traducătorul, membru titular al academiei române, semănătoristul, george coșbuc. Astăzi, 16 aprilie, directorul direcției județene de transport, administrarea drumurilor județene și control trafic, ing. Cu alte cuvinte, la multi ani domnule doctor! Vă dorim ani mulţi, sănătoşi şi veseloşi!

Are o aniversare mare, în vârstă de atâţia ani, la fel ca toți reprezentanții sexului mai puternic, încă păstraţi în suflet pe acel băieţel numit cornel.

Audieri publice cu referire la proiectul bugetului orașului ocnița pentru anul 2021 la data de 5 decembrie, în sala de șediințe a primăriei orașului ocnița au avut loc audieri publice privind elaborarea bugetului oraşului ocnița pentru anul. Cu ales respect, colectivul apc. La mulți ani șefului care nu este niciodată șef, ci întotdeauna un coleg de încredere. La multi ani, domnule vasile odoleanu! Diverse vali joi, 15 ianuarie 2009, 02:32 195 31.

La mulţi ani pentru ludmila gaina din oraşul ocniţa! Și chiar dacă un bărbat ca dvs. ,,la această în anul 1970 din habic, sat ,,uitat între dealuri, mihail borda ajunge la șosea unde a activat la catedră ca profesor și director timp de 29 de ani. Ani mulți de pușcărie, dar fără executare. O felicităm cordial cu frumoasa aniversare de 50 de ani.

Consiliul Director Liga Culturala Fiij Gorjului Presedinte Domnul Sabin Stamatescu Va Ureaza Un Sincer La Multi Ani Cu Ocazia Zile De 1 Decembrie Ziua Romaniei Fiii Gorjului
Consiliul Director Liga Culturala Fiij Gorjului Presedinte Domnul Sabin Stamatescu Va Ureaza Un Sincer La Multi Ani Cu Ocazia Zile De 1 Decembrie Ziua Romaniei Fiii Gorjului Source from : http://fiiigorjului.ro/CONSILIUL-DIRECTOR-Liga-Culturala-Fiii-Gorjului,-presedinte,-domnul-Sabin-Stamatescu-va-ureaza-un-sincer-La-Multi-Ani-cu-ocazia-zilei-de-1-Decembrie-Ziua-Romaniei-2020-!.html
Peste ani, la 1866, venea pe lume poetul, criticul literar, scriitorul publicistul și traducătorul, membru titular al academiei române, semănătoristul, george coșbuc. Cu acest prilej, redacţia www.giurgiupesurse.ro îi urează multă sănătate, bucurii, realizări personale și profesionale, fericire și noroc. Marian dumitru, directorul casei de pensii giurgiu, îşi aniversează astăzi ziua de naştere. Ani mulți de pușcărie, dar fără executare. Astăzi, 16 aprilie, directorul direcției județene de transport, administrarea drumurilor județene și control trafic, ing.

Are o aniversare mare, în vârstă de atâţia ani, la fel ca toți reprezentanții sexului mai puternic, încă păstraţi în suflet pe acel băieţel numit cornel.

La mulţi ani pentru ludmila gaina din oraşul ocniţa! Delicateţea, eleganţa, simţul omeniei de care dă dovadă, merg mână în mână cu înţelegerea, bunăvoinţa şi aprecierea adevărate. It&c 7 octombrie 2009, ora 20:31. Domnule e, la multi ani! Stimate domnule președinte igor dodon, cu ocazia zilei dumneavoastră de naștere, avem onoarea să vă adresăm cele mai calde felicitări, împreună cu sincere urări de sănătate, bunăstare și armonie, bucurie și fericire alături de cei dragi în numele tuturor șahiștilor moldoveni și nu numai.

Posting Komentar untuk "La Multi Ani Domnule Director"